Jag vill blogga, hur gör jag?

Det bästa verktyget för att blogga är Wordpress. Du kan enkelt installera verktyget med ett klick via vår kontrollpanel.

1. Logga in i kontrollpanelen
  2. Välj menyvalet "Verktyg" och där under menyvalet "OneClick Installer"
  3. Klicka på knappen "Installera ny applikation"
  4. Välj ditt domännamn i fältet "Domän eller subdomän"
  5. Klicka på knappen "Installera" i rutan för Wordpress. Applikationen installeras och är inom någon minut färdig att användas.

Om du inte får upp Wordpress som alternativ så beror detta på att din domän är placerad på vår Windows-plattform. Du måste då byta plattform till Linux under menyn "Domän och Webbplats" -> "Webbplatser".