Hur du byter layoutmall på din webbplats

Att byta layoutmall är enkelt. Vi erbjuder drygt 40 stycken olika mallar som du enkelt kan välja mellan och sedan anpassa efter eget tycke och smak.

Klicka först på "Stil / Detaljer" i menyn och välj sedan "Design":

Välj den mall som du vill använda, och välj sedan vilket färgschema du vill att mallen ska använda:

Välj färgschema och klicka sedan på "Utför" för att aktivera din nya mall.  Du kan därefter byta färger i temat via undermenyn "Färger" i Stil / Detaljer-menyn.

Vanliga frågor och svar

Hur du byter färger på din webbsajt
Hur du byter typsnitt på din webbsajt