Skapa en mobil version av din sajt i b'Easy

Du kan nu enkelt skapa en mobil version av din sajt med hjälp av en funktion i b'Easy Plus.

I det här exemplet utgår vi från en enkel grunddesign utan egentligt innehåll.

Börja med att välja fliken märkt "inställningar".

När du är inne i fliken "inställningar" ser du till vänster menyvalet "Mobilwebbplats".

När du valt fliken mobilwebbplats hamnar du i underfliken "Allmänna alternativ". Här kan du göra det val som gör att b'Easy Sitebuilder genererar en mobil version av din sajt. Det gör du genom att klicka i rutan överst. Under den kan du välja om alla sidor på din sajt ska mobilanpassas eller bara vissa.

Det finns också en flik som heter "Mobilstartsida". Här kan du välja att ha en ännu mer förenklad version av din startsida, med bara de viktigaste funktionerna kvar. Det är helt valfritt.

Nu klickar du på "Publicera" uppe till höger i b'Easy Sitebuilder, så är det klart.

Så här blir resultatet i mobilen med den helt oredigerade sida som används som exempel i den här guiden.