Jag kan inte skicka e-post, vad är fel?

Kontrollera:

• att du är ansluten till Internet, öppna din webbläsare och skriv in en webbadress
  • att mottagarens e-postadress är korrekt
  • att din egen e-postadress är rätt
  • att inte ett felaktigt brev ligger och blockerar i ut-korgen
  • att rätt utgående e-postserver används och att du valt att använda SMTP autentisering om du skickar via vår mailserver.

Information om vilken utgående server som ska användas finner du i kontrollpanelen under respektive e-postkonto.

OBS! din Internetleverantör kan ha spärrat port 25 för utgående mail. En del Internetoperatörer, t.ex. Telia och Bredbandsbolaget, har stängt port 25, vilket resulterar i att Bineros SMTP server inte fungerar. Det finns enkelt sätt att lösa detta.

Lösning:
    Vi har port 587 öppen som är ett alternativ till den så ofta blockerade port 25. Se till att ha autentisering påslaget! Användarnamn och lösenord är densamma som ingående server.