Hur lägger jag till en applikation?

I b'Easy finns en rad applikationer som du enkelt kan lägga till i din webbsajt. Du kan enkelt lägga till en eller flera genom att klicka på menyvalet "Innehållshantering" och därefter dra en applikation i taget till din webbsajt med datorns mus eller styrplatta.

Du väljer placering för din applikation genom att släppa den på den plats på webbsidan där du vill ha den.

Vissa applikationer kräver vidare konfiguration. Applikationen för Facebook kan du välja hur den ska se ut på din webbsida lite mer i detalj, medan applikationen för Twitter kräver att du skaffar en personlig "twitterkod" från Twitters hemsida.