Har ni några referenser?

Några av våra referenser

Våra kunder är nöjda kunder. Många är så nöjda att de vill vara med bland våra referenser. Är du också sugen på att synas här? Då kan du läsa mer i vår blogg.
  • Sveriges Television AB har sedan länge flera webbplatser hos Binero. Ofta är det underbloggar till blogg.svt.se som är mappade för att gå mot deras konto på Binero. Till exempel ligger den samlande sajten för alla vintertida världscupstävlingar sedan flera år tryggt på ett företagspaket i Binero 2.0.
    blogg.svt.se/vinterstudion

• Trafikverkets färjerederi är Sveriges största och världens sjätte största rederi. Med en flotta på 63 färjor reder de sin hemsida och e-post i vår trygga hamn.
    www.farja.se

• Hemmakväll AB är en svensk butikskedja som i sina 95 butiker i 43 städer tillhandahåller köpfilmer, hyrfilmer, spel och godis. Hemmakvall.se är den stora gemensamma kanalen för tips, nyheter, marknadsföring och kampanjer och den vilar tryggt hos Binero.
    www.hemmakvall.se

• Joakim Thåström är ett levande institut inom svensk musik. Urfadern till den svenska punken rockar hårdare än de flesta men står ändå stabilt på jorden. Hos oss rockar hans hemsida och e-post precis lika stabilt.
    www.thastrom.se