Följ

Kan jag resetta min anslutning helt och hållet? (reset)

Med kommandot reset så kan man återställa fönstret helt och hållet samt återansluta till servern.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk