Hur installerar jag en ny applikation?

Med ett par musklick installerar du något av de verktyg vi erbjuder som en del av tjänsten. Här kan du se hur du går till väga.

Börja med att klicka på "Verktyg"->"OneClick installer" i kontrollpanelen.

Här kommer du se de applikationer som finns tillgängliga att installera på dina webbplatser. Välj först vilken webbplats du vill installera applikationen på och klicka sedan på "Installera" för att påbörja installationen.