Följ

Hur återställer jag ändringar på min webbplats?

I menyn till höger ovanför din webbplats finns en meny:

beasy_1.PNG

För att återställa din webbplats till en tidigare version, klicka på dem tre prickarna till höger och sedan klickar du på "Återställ"

Din sajt återställs nu till en tidigare version. Notera att du inte kan återställa sajten till en tidigare version när du väl publicerat din webbplats genom att klicka på "Publicera" i samma meny. 

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk