Vad menas med obegränsat antal domännamn?

Hos oss så behöver du inte öppna ett nytt webbhotellskonto för varje domännamn du har, du kan använda flera olika domännamn till ett konto, och det utan begränsning på antal.

Har du ett webbhotellspaket innebär det att du kan ha flera webbplatser med olika innehåll utan extra kostnad då utrymmet räknas på hela ditt webbhotellskonto. Kostnad för domännamn tillkommer om domänen köps via Binero, vilket vi självklart hoppas att du gör.