Kan jag nedgradera alternativt uppgradera vid behov?

Du kan göra detta via Bineros kontrollpanel under "Mitt Konto"->"Abonnemang".

För att nedgradera så kan du trycka på "Visa mina nedgraderingsalternativ" (det är en liten grön text i nedre högerkanten av rutan med ditt nuvarande abonnemang) klicka sedan på "Nedgradera" och "Nedgradera" igen. Om du vill uppgradera så väljer du om du vill ha exempelvis Privat- eller Företagspaketet så klicka på "Uppgradera" till höger om respektive paket.