Var byter jag namnservrar?

Namnservrarna byter man hos sin registrar. Om domännamnet är registrerat hos oss så görs detta genom att:

1. Logga in på kontrollpanelen via https://login.binero.se.

2. Väl inloggad navigerar du till "Domän och Webbplats" -> "Domänhanteraren".

3. Väl där framgår en lista på samtliga domäner på kontot. Markera domänen i fråga och klicka sedan på "Redigera"

4. I den nya vyn som uppenbarar sig från höger navigerar du till menyn "Namnservrar". Väl där skriver du in nya namnservrar.

(Observera att ett namnserverbyte tar 24-48h att genomföra)