Så aktiverar du b'Easy Sitebuilder

Att bygga sin egna hemsida kräver goda kunskaper i HTML och ofta bra kunskaper i ett programmeringsspråk som t ex ASP.NET eller PHP. Med Bineros b'Easy Sitebuilder slipper du tänka på allt sådant. Du kan enkelt, helt utan tidigare erfarenhet eller kunskaper, skapa en webbsida på några minuter. I b'Easy har du tillgång till ett stort antal funktioner så som gästbok och kontaktformulär. I den här guiden visar vi hur du går tillväga för installera och komma igång med vår fantastiska webbplatsbyggare.

Först av allt loggar du in i din kontrollpanel. Den nås på https://service.binero.se

Inne i kontrollpanelen väljer du 'Verktyg'->'b'Easy' i menyn högst upp på sidan.

Nu kommer du till sidan 'b'Easy Sitebuilder'. Här väljer du vilken domän eller subdomän du vill installera b'Easy på. Några minuter efter att du installerat klickar du på 'admin' till höger om domänen. Nu kan du enkelt börja bygga och administrera din sajt med vårt enkla verktyg 'b'Easy Sitebuilder.