Skapa en favoritikon (favicon)

De allra flesta webbläsare visar en liten ikon bredvid adressen till en webbsida. Det kan vara en symbol eller en logotype. Detta kallas vanligtvis för en "favicon", eller favoritikon. Denna kan du enkelt skapa själv genom att i inställningsmenyn klicka på Favicon:

Med färgväljaren i mitten i fönstret väljer du den färg du vill rita din ikon med, och sedan kan du välja på de fyra olika verktyg ovanför kvadraten till vänster (penna, suddgummi, fyllnadsverktyg och pipett) för att få designen som du vill ha den.

När du designat din egna favicon med redigeringsverkyget ovan klickar du i rutan till vänster om texten "Visa favicon?".