Jag har fortfarande konto i Binero 1.0. Hur får jag ett konto i b'Easy?

Tyvärr är b'Easy inte tillgängligt för kunder i Binero 1.0. Om du ännu inte blivit migrerad finns aktuell information om migreringsprocessen här.

Ett alternativ är att du skapar ett nytt konto hos oss och sedan flyttar över e-post och annan information från det gamla kontot till ett nya själv. Vår support hjälper dig att flytta över domänen till ditt nya konto och avslutar sedan det gamla kontot åt dig.