Mac Mail 5.2 och IMAP

Innan du kan gå vidare med  ditt e-postkonto i Mac Mail så behöver du först ha skapat ett e-postkonto i Kontrollpanelen på http://www.binero.se samt ha din e-postadress och ditt lösenord tillgängligt.

När du startar upp Mail för första gången så kommer en ruta upp där det står "Välkommen till Mail".

Fyll i ditt Namn (Detta syns som namn när du sedan ska skicka e-post).

Fyll i e-postadressen du skapat.

Ange ditt lösenord.

Klicka på "Fortsätt".

Välj Kontotyp IMAP

Ange önskad beskrivning (information som du enbart ser i e-postprogrammet).

Ange server för inkommande e-post: imap.dindomän.se.

Ange din e-postadress i fältet Användarnamn samt ditt lösenord.

Klicka på "Fortsätt"

Ange önskad beskrivning för den utgående servern (information som du enbart ser i e-postprogrammet).

Ange server för utgående e-post: smtp.dindomän.se.

Klicka i rutan "Använd autentisering".

Ange din e-postadress i fältet Användarnamn samt ditt lösenord i fältet för det.

Klicka på "Fortsätt".

Nu har vi angett alla inställningar som behövs! Då är det slutligen dags att skapa kontot.

Klicka på "Skapa".

Nu är det klart, ditt e-postkonto med Mac Mail är inställt!