POP-mail och Mac Mail 5.2

Innan du kan gå vidare med ditt e-postkonto i Mac Mail så behöver du först ha skapat ett e-postkonto i Kontrollpanelen på http://www.binero.se samt ha din e-postadress och ditt lösenord tillgängligt.

När du startar upp Mail för första gången kommer en ruta upp där det står "Välkommen till Mail".

Fyll i ditt namn (Detta syns som namn är du sedan ska skicka e-post).

Fyll i den e-postadress som du skapat.

Ange ditt lösenord.

Klicka på "Fortsätt".

Välj kontotyp POP

Ange önskad beskrivning (information som du enbart ser i e-postprogrammet).

Ange Server för inkommande e-post: pop3.dindomän.se.

Ange din e-postadress i fältet användarnamn samt ditt lösenord.

Klicka på "Fortsätt".

Ange önskad beskrivning för den utgående servern (information som du enbart ser i e-postprogrammet).

Ange server för utgående e-post: smtp.dindomän.se.

Klicka i rutan "Använd autentisering".

Ange din e-postadress i fältet Användarnamn samt ditt lösenord.

Klicka på "Fortsätt".

Nu har vi angett alla inställningar som behövs! Då är det slutligen dags att skapa kontot.

Klicka på "Skapa".

Nu är det klart!