Att logga in

Det finns två snabba sätt att logga in på webbmailen hos Binero. Det första sättet är att surfa till Bineros

hemsida och i övre högra hörnet klicka på den orangea knappen där det står "webmail" så får du upp

samma vy som den nedersta bilden.

Det andra sättet är att surfa till addressen https://webmail.binero.se/. Du får då upp denna vy. Precis som

i exemplet ovan anger du din e-postadress och ditt lösenord och klickar sedan på knappen "Logga in":