Inkorgen - att läsa e-post

När du loggat in hamnar du i inkorgen. Detta är huvudvyn i Bineros webbmail och här kan du läsa, skriva och skicka e-post samt hantera din kalender och dina kontakter.

Exempelbilden nedan visar en typisk inkorg. Brev där ämne, avsändare, datum och storlek står i fet stil är olästa, medan brev där ämne, avsändare, datum och storlek står med vanlig stil är lästa.

Genom att klicka en gång på ett brev visas det i vyn nedanför inkorgen:

Dubbelklicka på ett brev och det öppnas i ett eget fönster:

Genom att klicka på den blå vänsterpilen i menyn ovanför brevet, kommer du tillbaka till inkorgen igen. Du kan också klicka på "Inkorg" i vyn i vänsterkanten.