Byta typsnitt på enskilda textrader

Det finns sätt att byta typsnittsmallar för en hel webbplats på ett enkelt sätt (se separat guide), men ibland vill man finjustera vissa texter, exempelvis öka eller minska storleken, göra texten fetare eller kanske kursiv.

Först måste du aktivera expertläget genom att besöka "Inställningar > Allmänt" och sedan bocka för  "Ja, jag är en avancerad användare"

Därefter markerar du texten du vill ändra typsnitt på och då visas denna redigeringsmenyn:

Därefter klickar du på "Typsnitt" för att välja ett nytt typsnitt på texten du har markerad.

Du kan även klicka på Typsnitt_3.png för att få fram en lista på ännu fler typsnitt du kan välja mellan.

Notera att ändringen du nu gjort inte aktiveras på din webbplats förrän du publicerat den. Om du ångrar ändringen kan du antingen välja ett annat typsnitt genom att upprepa proceduren i denna guide, eller klicka på "Återställ" i menyn högst upp till höger.