Samtliga inkommande e-postmeddelanden kontrolleras av vårt antivirusskydd men tänk på att detta inte ersätter virusskyddet på din dator.

Idag kan virus ta sig in i en dator på andra sätt än via e-post och vi rekommenderar er att förutom att ha ett antivirusprogram även installera dom senaste uppdateringarna för ert operativsystem.

Vi kan inte heller garantera att vårt antivirusskydd är 100%-igt trots att det uppdateras dagligen, nya virus kommer ofta och det är inte säkert att vårt program har hunnit uppdateras, därför ber vi er att alltid ta det försiktigt med bifogade filer och endast öppna filer som ni förväntar er att få.