Vad är skillnaden mellan grundversionen av b'Easy och b'Easy Plus?

I grundversionen av b'Easy har du en pott med 20 poäng som du kan "köpa" sidor och funktioner för. När du lägger till en sida eller en funktion, så kallad "App", så betalar du ett antal poäng för dessa ur din pott. Tar du bort en sida eller funktion så återbetalas poängen för dessa till potten. Priserna för dom olika apparna skiljer sig från app till app, man ser tydligt deras pris när man väljer att använda dem.

Följande appar och funktioner är endast tillgängliga i den kompletta versionen b'Easy plus:

• Inbäddad kod
  • Media arkiv(stort antal bilder att fritt välja mellan)
  • BookAtOnce
  • OpenTable
  • E-handel