Hur många webbplatser kan jag installera b'Easy på?

I grundversionen av b'Easy kan du installera två webbplatser utan extra kostnad. Därefter tillkommer en kostnad för varje ytterligare installation.

I fullversionen av b'Easy kostar varje installation 99 kronor per månad. Har du två installationer kostar det således 198 kronor per månad, och så vidare. Du kan hantera samtliga installationer från ett och samma konto. Hantering av samma webbplats från flera olika konton stöds tyvärr inte.

Mer information angående b'Easy finns att hitta här!