Allmänt - Imaps i Apple Mail

Imaps är krypterad överföring av IMAP protokollet. Vi stödjer detta för de kunder som vill använda det baserat på fejkade certifikat som vi själva har skapat. Detta betyder samma kryptering och samma säkerhet som köpta certifikat men då vårt eget root certifikat inte ligger med Apple Mail (detta gör bara kända certifikat utfärdare som thawte och verisign) så kommer Apple Mail (och andra mail klienter) att varna när man ansluter. För att stänga av kryptering i Apple Mail, kryssa ur rutan "Använd SSL", se nedan skärmdump: