Webmail - Att läsa e-post via webmail från Levonlines hemsida

webmail.levonline.com kan du läsa din e-post i din webbläsare. Fördelen med detta är att du inte måste ha tillgång till din dator utan vilken dator som helst med uppkoppling till Internet och en webbläsare kan komma åt din post.

Du kan välja mellan programmen Squirrelmail och Roundcube. Skillnaden mellan programmen är hårfin och det är i stort sett en vanesak vilket du väljer att använda. Squirrelmail är äldre och har därför fler funktioner och arbetar snabbare. Roundcube är lättare att använda och ser snyggare ut.

Webmailen är ett kraftfullt komplement, framförallt avsett för de tillfällen du inte har din egna dator tillgänglig. Mer information om webmailens funktionalitet hittar du på tillverkarnas hemsidor: Squirremail, Roundcube.

För att logga in på webmailen är det samma inloggningsinformation som när du hämtar e-post med din vanliga dator. Så länge du inte väljer att radera dina brev från webmailen finns dom kvar att hämta eller läsa igen, ex. från din e-postklient.

Webmail-funktionaliteten kan användas av alla som har webbhotell, VPS eller dedicerad server hos Levonline. Om du kör en dedicerad server ingår det e-post i vår delade miljö om du vill - kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!