Inställningar - Konfiguration av Exchangekonto

Vår exchange miljö bygger på exchange 2010 och vi har officiellt stöd för exchange i Outlook 2007, Outlook 2010 och Apple Mail. Nedan finns 2 guider för hur man konfigurerar sitt exchange konto i respektive klient. Högerklicka på länken och välj "spara mål som.." eller motsvarande för att spara guiden på din dator eller läs den direkt i din webbläsare.

Outlook 2007 & Outlook 2010

Apple Mail

Vår exchange server heter:

mail.servage.local

och för att komma åt den behöver du använda en https proxy som heter

mail.servage.com

Du loggar in med din primära e-post adress som användarnamn.

Vänd er gärna till vår support om ni efter att ha läst dessa guider fortfarande upplever bekymmer med att få igång ert exchange konto.