Outlook - Konfigurering av IMAP-server för Outlook

Outlook klarar av att använda sig av IMAP för inkommande mail.

För att konfigurera detta i Outlook 2000 så klicka på VERKTYG. Klicka på IMAP-mappar... och Sök. Markera alla mappar du vill prenumerera på i Outlook och klicka på Prenumerera. Klicka sedan på Ok. Nu skall alla mailfoldrarna finnas med när du i Mapplistan expanderar imap.xxx.levonline.com och sedan expanderar Inkorgen.

Mail som raderas via IMAP, får ett streck genom rubriken och ligger kvar tills de permanent borttagna på servern. Är de raderade på servern så går det inte att återskapa dem. För att rensa borttagna mail på servern gör föjlande:
Under Arkivmenyn, välj "Anslut till..."
Under Redigeramenyn, välj "Rensa borttagna meddelanden"